Dějiny Detesive

09.08.2011 21:35

,, Ač nevěříš, na světě je pokaždé někdo kdo nad tebou bdí.."

Detesive je už velmi starý projekt, který jsem psal ještě jako mládě - kterým jsem i teď ale už poněkud rostlejší - Tento příběh byl těžko popsatelný, nesedí do žádného žánru a maximálně by se to mohlo přiblížit k nějakému odvětví sci-fi, přesto to úplně neplatí. Detesive byl příběh o neskonale pevném přátelství prolínajícím se mezi povinností z níž nelze vycouvat. Prolínalo se zde mnoho charakterů a mnoho jejich osudů, bohužel se stará verze takřka říct nedochovala - resp. nechci, aby se dochovala protože nevyhovuje.

A jelikož zatím nemám nejmenší energii tu starou verzi přepsat nebo nějak poskládat znovu, rozhodl jsem se si nejprve rozepsat jakési vedlejší scetche.

První z tzv. Dějin Detesive se jmenuje " Black Dirty Wolfs " a pojednává o nástupu nového strážce Detesive Jackovi McConnelimu, který se za záhadných okolností potká s dívkou jménem Alexandra Starvanova a spolu se snaží vypátrat ztracenou indiánskou dívku jménem Nova, která disponuje velice nebezpečným talentem - díky němuž spáchala několik závažných činů a před jejím potrestáním z čista jasna zmizela.

Druhé se jmenuje " Jamaichi's Tears " a pojednává o dvou nováčcích Thomasi Hastingsovi a Mitsako Yawahari, kteří se vyrovnávají se svými schopnostmi a zároveň pátrají po zdroji prokletí, které uchvátilo Mitsako.

Třetí a zatím poslední se jmenuje " Father's fairytales" a pojednává o Lordu Elderovi a jeho učednících.

 

- Většina neměla tu čest Detesive poznat, ale nezoufejte, vše bude vysvětleno a příběhům porozumíte -